https://talkeetnafishing.com/

https://www.thebarkingcatparkcity.com/

slot pulsa

Decoroombg

Декоративни решетки за дома и бизнеса

НОВИНИ

Вижте най-новите ни проекти

Декоративна преградна стена

ajurna pregradna stena

   Ажурните преградни стени разделят визуално помещенията, като позволяват светлината да прониква в преградените помещения.

 

  Декоративните прегради изработваме в размери по поръчка от различни материали. За жилищни пространства най-често използваните материали  за декоративни ажурни прегради са МДФ или ПВЦ за мебели, което е отличен вариант когато се търси бял цвят. 

 

  Дебелините на материалите варират, от 4 до 30 мм. За преградна стена препоръчителна дебена е  минимум 18 мм, а ако се търси по-голяма здравина може да достигне и 30мм.

 

  Ажурната преградна стена, която изработихме за нашите клиенти от Испания е изработена от 18 МДФ, боядисан в бяло с допълнителна монтажна рамка. 

 

  Декоративната преградна стена изпратихме, а клиентите си монтираха много лесно сами.

 

   Предлаганите от нас модели и дизайни на декоративни решетки  може да рагледате https://decoroombg.com/models/ и да ни изпратите запитване с размери и избран дизайн на

email: [email protected], за да ви върнем цена.

 
 

 

Декоративни пана и скандинавски мъх

декоративно пано за стена MDF

  Декоративни пана в комбинация със скандинавски мъх.  Отлично съчетание, което клиентите избраха за входа на хотел Color Boutique  – гр. Обзор.

 

  Декоративните пана изработихме от натурален МДФ в размери и дизайн по желание на клиентите ни. Всички декоративни решетки и пана изработваме само по поръчка в желаните от Вас размери и дизайн от различни материали – МДФ, метал, ПВЦ, шперплат, дърво, акрил, еталбонд.

 

   Предлаганите от нас модели и дизайни на декоративни решетки  може да рагледате https://decoroombg.com/models/

 
 

 

Декоративни решетки за колони

MDF грундиран

Декоративни решетки за обличане на колони в хотел  – гр.Созопол. Решетките изработихме от бял грундиран МДФ с дебелина 18 мм, за да създадат визия за обем. 

 

Всички декоративни решетки изработваме в размери и дизайн по поръчка.

 

Декоративните решетки намират широко приложение в интериорният дизайн, както за бизнес сгради, хотели, ресторанти, магазини, така и у дома.

 

Част от реализираните от нас проекти може да разгеледато тук –  https://decoroombg.com/gallery/

Светещи тавани с декоративни решетки!

 

 Декоративните светещи тавани се превръщат в актуален акцент, който придава елегантност, уют и разпознаваемост на всеки интериор! Независимо дали искате да обновите обществено пространство с ефектен акцент от светещи декоративни пана или търсите  модерно осветление и акцент в интериора у дома ние ще изработим декоративните пана в индивидуален дизайн, размери и материали подходящи за целта!светещи декоративни тавани

depo 25 bonus 25

slot bet 100